Újabb „harcos” érmek

A Tapolca VSE Thai Box szakosztály, ismertebb nevén a Tapolcai Muay Thai Gym három ifjú sportolója formában volt hétvégén a zalaegerszegi Európai Nyílt Bajnokságon. Mindenkit dobogóra szólítottak az eredményhirdetésen.

Egy újabb versenyen mérették meg magukat a tapolcaiak. A képen (jobbra feketében) Tóth Zsombor, mögötte Muzsi Dániel, Nagy Imre, illetve Szegvári Tamás edző. /Fotó: TVSE Thai box szakosztály/

A versenyen ezúttal Kick Light kategóriában mérették meg magukat a fiatalok. A tapolcaiak közül Tóth Zsombor (42 kg) lépett elsőként a szorítóba. A tőle megszokott gyorsasággal, végig szép technikával küzdött meg az aranyéremért.

Zsombi (jobbra) első helyen végzett. /Fotók: TVSE Thai box szakosztály/

Közvetlenül utána Muzsi Dániel (49 kg) kemény bunyóval, szenzációs kontra boxot bemutatva nullázta le ellenfelét, ezzel megszerezve az aranyérmet.

Dani (balra) mindenkit legyőzött kategóriájában. /Fotók: TVSE Thai box szakosztály/

Nagy Imre (70 kg) mérkőzésein az erőteljes stílusát hozta, ezzel a dobogó második fokán végzett.

Imre (jobbra) a második helyet szerezte meg a versenyen. /Fotók: TVSE Thai box szakosztály/

A verseny értékelésében a szakosztály vezetése kiemelte, hogy nagyon fegyelmezett és látványos bunyót láthattak versenyzőiktől. Fárasztó nap után, megérdemelten kerültek nyakukba a legújabb érmek. Edző Szegvári Tamás, munkáját segítette Lovas Imre.
/Májer Edit/

Kemény nap áll a három versenyző mögött. /Fotó: TVSE Thai box szakosztály/