Megbecsült dolgozói a városnak

Az önkormányzat városüzemeltetésért felelős munkatársait, a város parkjainak gondozását végző munkacsoport vezetőit és dolgozóit  a strandfürdő büféjénél étellel, itallal látta vendégül a város pénteken.

A  vezetők és a fizikai munkát végző kollégák többsége jelen volt a szezonzáró értekezleten, ahol a város polgármestere megköszönte az elmúlt időszakban végzett munkájukat.

/fotók: Töreky László/

Dobó Zoltán jövő évre szóló ingyenes strandbérletet is felajánlott külön jutalomként a munkatársaknak, hiszen, mint az kiemelte , a rájuk bízott munkát lelkiismeretesen, a jó gazda gondosságával végezték el az elmúlt időszakban. Hangsúlyozta, a fizikai dolgozói állomány további bővítésére lesz szükség a jövőben. – A munka sok, és sajnos kevesen vagyunk. Bízom abban, hogy az őszi szüreti munkákat követően újabb kollégákat tudunk felvenni. Számukra, számotokra pedig reményeink szerint,  a korábbinál is vonzóbb munkahelyi feltételeket tudunk teremteni- ígérte a város polgármestere. Kozma Henrik,  a városüzemeltetési feladatokért felelős alpolgármester lapunk kérdésére elmondta, a hazai városok többségéhez hasonlóan a parkgondozást saját munkaerővel és gépekkel, külső vállalkozók bevonása nélkül látja el a város. Számos nehézség, például a körülményes közbeszerzések okán csúszó gépi eszközfejlesztés és a munkaerőhiány okozta problémák nehezítik a munkát, ezek feloldására kiemelt hangsúlyt kíván fektetni a vezetés. /tl/