Lévai József felajánlotta a kampányra szánt pénzt

Lévai József független tapolcai polgármesterjelölt a zenei oktatás támogatására ajánlotta fel azt a 100 ezer forintot, amelyet az október 13-ai választásig tartó időszakban a kampányra fordított volna. Erről ma délelőtt tartott tájékoztatót a Tamási Áron Művelődési Központban.

– A kampány lassan a finiséhez érkezik, s ebben az időszakban, október 9-én rendeztünk volna választási gyűlést.  Azonban kampánycsapatommal úgy döntöttünk, hogy ezt a rendezvényt elhagyjuk, s azt a pénzt, amit erre a programra költöttünk volna, felajánljuk egy olyan célra, ami a város közösségi életét gazdagabbá teszi. Azt gondolom ez a gesztus illeszkedik is ahhoz, amit mi programként meghirdettünk. Választásunk végül a tapolcai Zeneoktatást támogató Alapítványra esett – mondta Lévai József. Péni Béla, az alapítvány kuratóriumának elnöke köszönettel fogadta az adományt, amelyet Lévai József már a tájékoztató előtt át is utalt számukra.

A polgármesterjelölt – aki egyben most Tapolca alpolgármestere – hozzátette, hogy az elkövetkező napokban több utcafórumot is tartanak, amelyek során “mosolyokkal” igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a város egy kicsit jobb hangulatban vegye ezt az akadályt. Bízik abban, hangsúlyozta, hogy ennek megfelelően alakul a város jövője is.