Jutalomkirándulás a legjobbaknak

Szijártó János – Fertődön az Eszterházy kastélyt, illetve a nagycenki Széchelyi kastélyt látogathatta meg a napokban a Bárdos Lajos Általános Iskola Intézményegységéből a 7.z osztály.

7z

A kirándulást a Klebelsberg Intézmény-fenntartó Központ Tapolcai Tankerülete biztosította a legjobb átlaggal rendelkező osztály számára, mint ahogy az a többi tankerületben is történt hazánkban. Erről az osztályfőnök, Hanzmann László tájékoztatta lapunkat. A gyerekek számára hatalmas élményt jelentett az út, az idegenvezetésre sem lehetett kifogásunk és nem mellesleg finom ebédet kaptak, tudtuk meg az osztályfőnöktől.
– Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, hiszen az általuk elért 4,51-es tanulmányi átlag a tankerületben a legjobb volt. Továbbá kifejezetten szép mindez hetedik osztályban, ahol a természettudományi tárgyak is színre lépnek. Azt gondolom a tankerület és maga a KLIK felé csak a köszönet hangján szólhatok, hiszen elismerték a jó teljesítményt és felejthetetlen élményhez juttatták a diákokat – hangsúlyozta Hanzmann László.