Ifjú judokák a dobogón

A Pápai Judo Akadémia szervezésében, a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával, a hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal megrendezett játékos sportvetélkedőről a Simon Judo ÖSZDSE tizennégy éremmel tért haza.

Az érmes ifjú judokák felkészítőikkel, Cseh Angélával és Simon Mihállyal. /Fotó: Simon Judo Önvédelem Szabadidő és Diáksport Egyesület./

Mivel a hat és tíz év közötti korosztály hivatalosan még nem versenyezhet, így rutin- és tapasztalatszerzés céljából őket várták a játékos sportnapra, egyfajta felkészülésként későbbi versenyzői pályafutásuk megkezdéséhez. Tíz egyesület közel száz judokája lépett múlt szombaton szőnyegre, a Simon Judósok tizennégy ifjú sportolója mind éremmel tért haza – kilenc arany – és öt ezüstérmet szereztek. Az egyesület színeiben Ravasz Pongrác, Szabó Máté, Kovács Bence (Bárdos Iskola), Klein Melinda, Kovács Bence (Kazinczy Iskola), Lakatos-Albert Anna, Takács Ákos, Takács Áron, Balassa Blanka, Fuit Róbert, Fuit Lara, Kitli Jázmin, Keszthelyi Gellért és Keszthelyi Janka állt a dobogóra. Felkészítő Cseh Angéla és Simon Mihály.
/Májer Edit/