Egész nap pattogott a labda

Ismét nagy érdeklődés mellett zajlott vasárnap a hagyományos Asztalitenisz Bajnokság a Csermák József Rendezvénycsarnokban.
Öt asztalon, hét korcsoportban, összesen negyven Tapolca és környéki résztvevő küzdött meg az egész napos versenyen a dobogós helyekért.

Mindenki keményen küzdött a legjobb helyekért. /Fotók: Májer Edit/  

A tíz év alatti fiúk között első Morauszki Krisztián Milán, második Csizmadia Csanád, harmadik pedig Koczor Richárd. A legnépesebb kategóriában, azaz a tizennégy év alatti fiúk között az aranyérem Horváth János, az ezüstérem Kolompár Balázs, míg a bronzérem Kasza Zalán nyakába került az eredményhirdetésen.

Morauszki Krisztián Milán (balra) és Koczor Richárd (jobbra) játék közben. Később mindketten dobogóra állhattak. /Fotó: Májer Edit/

Azonos korosztályban a lányok között a dobogó legfelső fokára Németh Mercédesz, a másodikra Lutor Roxána, míg a harmadikra Horváth Krisztina állhatott. Tizennégy és tizennyolc év közötti fiúk kategóriájában az első helyen Nagy Tamás Levente, a másodikon Farkas Gergő, míg a harmadikon Krizsán Martin végzett.

Minden korosztályból voltak résztvevők. /Fotók: Májer Edit/

A felnőtt női amatőr, nem igazolt versenyzők között aranyérmes Gyarmati Zoltánné, ezüstérmes Nagy Emilné, bronzérmes pedig Lakatné Mógor Katalin.

A hölgyek összecsapása. Nagy Emilné (jobbra) végül a második, míg Lakatné Mógor Katalin (balra) a harmadik helyen végzett kategóriájában. /Fotók: Májer Edit/

A felnőtt amatőr, nem igazolt férfiak küzdelmében az első helyet Nagy Tamás Levente, a másodikat Kiss Zoltán, a harmadikat pedig Lutár Tibor szerezte meg. Az igazolt felnőtt férfiak erőpróbáján a dobogó legfelső fokán Nagy Emil, másodikon Lutár Tibor, harmadikon pedig Kiss Zoltán végzett. A csarnok szervezőinek munkáját Gyarmati Zoltánné segítette.
/Májer Edit/

A felnőtt amatőr, nem igazolt férfiak között első Nagy Tamás Levente, második Kiss Zoltán, harmadik pedig Lutár Tibor. Aznap mindhármójukat kétszer szólították a dobogóra. /Fotó: Csermák József Rendezvénycsarnok/