Batsányisok találkozója a világsztárral

Te el tudnád ezt képzelni? Számunkra még most is hihetetlen, amit a tapolcai kisváros végzős gimnáziumi olasz csoportjával átélhettünk. Mesébe illő történet! Diáknapi kampányfilmünkhöz kértünk fel sztárokat, hogy egy rövid videóüzenetben szavazzanak a 12.A osztályra. Már az a meglepetés erejével hatott ránk, hogy Eros Ramazzotti azonnal válaszolt, támogatva minket. Ám az olasz világsztár nemcsak hogy reagált, hanem meghívott minket az október 24-i budapesti koncertjére. Számunkra is elképzelhetetlen volt ez, teljesen addig fel sem fogtuk, amíg a menedzsere mellett, 8 jeggyel a kezünkben, hátul a backstageben vártunk az Eros Ramazottival való találkozásra. Némi várakozás után mehettünk is a világsztár öltözőjébe. Ramazzotti hihetetlenül kedves és közvetlen volt mindannyiunkkal. Átadtuk neki az ajándék hungariukumokat, és beszélgettünk vele kicsit. A közös fotó elkészítése után a menedzsere kikísért minket a nézőtérre. Kis időn belül kezdődött is a koncert, amit körülbelül az 5. sorból élvezhettünk.

A 12.A osztály olaszos csoportja. A képen balról jobbra: Noszlopi Flóra, Noszlopi Bereniké, Eros Ramazzotti, Gelencsér Sára, Mészáros Evelin, Házi Csenge, Herczeg-Vecsei Katalin, Vitus Katalin elöl: Németh Panna Fotó: Marta Tagliabue

Fantasztikus 2 és fél órás koncertet adott az olasz világsztár. Hatalmas élmény volt számunkra, hogy részt vehettünk rajta.
Utólag is szeretnénk megköszönni a segítséget Tapolca város polgármesterének, Dobó Zoltánnak, aki felajánlotta az önkormányzat kisbuszát az utazásra.

                                                                                                            Batsányis diákok