A dobogó összes fokán

A Tapolca VSE Thai box szakosztály, közismertebb nevén a Tapolcai Muay Thai Gym utánpótlás versenyzői hosszú idő után Zalaegerszegen léptek ismét ringbe szeptember második hétvégéjén.

A szakosztály tájékoztatása alapján a Combat Sport Diák OB-n a két rutinos versenyző, Muzsi Dániel és Nagy Imre mellett, egy újoncot is „avattak”, hiszen első megmérettetésén vett részt Imre öccse, Nagy Ákos. A nagyobbik testvér súlycsoportjában a bronzérmet hozta haza. Nem várt helyzetben Dániel és Ákos a döntőben egymással ellen léptek szorítóba, az izgalmas mérkőzés pedig előbbi indulónak az arany-, míg utóbbinak az ezüstérmet hozta meg. Az egyesület másik versenyzője, Tóth Zsombor aznap betegség miatt nem tudott részt venni a megmérettetésen.

Három tapolcai versenyző indult a megmérettetésen, mindenkit a dobogóra szólítottak. (Balról) Muzsi Dániel  arany-, Nagy Ákos ezüst-, míg testvére Nagy Imre bronzérmet szerzett. /Fotó: TVSE Thai box szakosztály/

Ákos és Dániel egymás ellen léptek ringbe. Izgalmas, látványos küzdelem volt. /Fotó: TVSE Thai box szakosztály/

Szegvári Tamás edző elmondta, „harcosai” ismét bebizonyították, hogy számolni lehet és kell is velük országos szinten is. Bár elég „magasan tartják a lécet”, de aznap is sikerült „megugrania” a fiúknak. Úgy érzi, rendkívül jó és látványos bunyót hoztak a tapolcai versenyzők. Arra külön kitért, hogy aznap egy újonc is pályára lépett, hiszen ez azt jelenti, hogy még minidig vannak fiatal tehetségek, akiket lehet és kell is nevelni versenyzésre.
/Májer Edit/