Van igény a strandra

Az idei nyári szezon egyértelműen bizonyította, hogy szükség van a tapolcai strandra. Nagyon sok tapolcai, környékbeli és itt nyaraló család vette igénybe a létesítmény szolgáltatásait júniusban, júliusban és augusztusban.


Erről Gáspár András tájékoztatta lapunkat. A strandot üzemeltető Tapolcai VG.Kft ügyvezető igazgatója elmondta, hogy képzett szakembergárdával szolgálták ki az igényeket, s ha apróbb hibák adódtak is a rendszer bonyolultságából adódóan, azt rövid időn belül úgy hárították el, hogy abból a fürdőzők nem észleltek semmit. A víz minőségére szintén nem lehetett panasza senkinek, a medencék kristálytiszta állapotban fogadták a vendégeket. Erről tanuskodik egybként a rengeteg pozitív visszajelzés is, amely az üzemeltető kapott interneten, elektronikus üzenetben és szóban egyaránt.
A vendégek jó néven vették az ülőfürdő fölé elkészített napvitorlát, ami árnyékot adott, sokan használták a homokos röplabda pályát (még versenyt is rendeztek) és nagy sikert aratott az idén megnyitott lángosos bódé is. Beigazolódott, hogy magyar strand lángos nélkül nem létezhet.
A létesítményt a nyáron nagy számban látogatták családok, ami részben a kedvezményes belépnek is köszönhető. Tapolcán három személy esetén, ha közülük az egyik gyerek, már családi jegyet válthatnak a vendégek.