Ünnepelt az idősek napközi otthona

Az Idősek Világnapja alkalmából, ünnepi műsorral, kedves gondolatokkal és apró ajándékokkal lepték meg a Szent István utcai Idősek Napközi Otthonának vezetői, dolgozói az intézmény gondozottjait hétfőn.

Amint azt Szabó Ágota nappali ellátásvezetőtől megtudtuk, a kis ünnepségnek már több éves hagyomány van intézményükben, amely egyfajta kedves gesztus időseik irányába. Sikos Rita a Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatója is részt vett az eseményen, egy szép Dsida Jenő verses képeslapot hozott ajándékba, amelynek felolvasását követően minden jelenlévő, egyéb apró ajándékokkal kiegészítve megkapott.

Aminek azonban a jelenlévők legjobban örültek, az Havasi Gábor dalcsokra volt. Az ismert tapolcai előadó,  Balázs Fecó, Szécsi Pál, Máté Péter,  a Republic és az Ismerős Arcok együttes egy-egy szép líra dalával és a hozzájuk fűzött gondolatokkal örvendeztette a napközi otthon gondozottjait és az intézmény vendégeit. Az előadás osztatlan sikert aratott, a nyugdíjasok együtt énekelték a jól ismert, fülbemászó  magyar slágereket Havasi Gáborral és arra kérték őt, jöjjön el hozzájuk egyéb alkalmakkor is. /tl/