Újabb előadásra készülnek a színjátszók

Jövő hétvégén mutatják be legújabb előadásukat a tapolcai színjátszók a Tamási Áron Művelődési Központban. Havasi Gábor rendezővel beszélgettünk.

Izgalmasnak ígérkezik a színjátszók harmadik, legújabb műsorra tűzött darabja. /Fotó: Májer Edit/

A Tamási Áron Művelődési Központ Színjátszó Klub bemutatja harmadik előadását, Szántó Péter A csomagolt lány című két felvonásos komédiáját. – Nagy lendülettel és lelkesedéssel készülünk a bemutatóra – árulta el Havasi Gábor, a színjátszó klub művészeti vezetője. Azt is megtudtuk, hogy egy szövevényes, izgalmas fordulatokkal teli színdarabról van szó, mely egy varrodában játszódik, ahol különböző félreértések olyan irányokat vesznek, melyek merőben megváltoztatják a karakterek életét.

A helyszín egy varroda lesz, ahol különböző félreértéseknek lehetnek tanúi a nézők. /Fotók: Májer Edit/

A főszereplőket az elmúlt két évben már megismerhette a közönség, idén viszont arra törekedtek a szereposztásnál, hogy mindenki egyenlő arányban jusson főbb, illetve mellékszerepekhez. /Szereposztás a cikk végén, a plakáton olvasható/

A szereplők ismerősek lehetnek az előző darabokból is. /Fotó: Májer Edit/

– Tavaly szeptemberben kezdődött el a munka, olvasópróbákkal kezdtük, majd a színpadi próbákkal is jól haladtuk, most, a véghajrában pedig mindenki nagyon izgatott- mondta el a darab kapcsán a rendező. A próbákon a hangulat mindvégig vidám volt, sőt, a társasággal nemcsak ekkor szoktak találkozni, hanem szabadidejüket is szívesen töltik együtt, nemegyszer neveztek már városi rendezvényre csapatként is.

Jól haladnak a próbákkal, izgatottan várják az előadást. /Fotó: Májer Edit/

Az április 13-ra meghirdetett előadásra minden jegy elkelt, 14-én, vasárnap tekinthetik meg az érdeklődők a ráadás előadást, 15-én, hétfőn pedig a színházbérletesek élvezhetik a produkciót. /Májer Edit/