Tripla Tiac győzelem

A TIAC VSE U14-es, U19-es és felnőtt csapata is hatalmas győzelemmel zárta a legutóbbi fordulókat.

A megyei U14 nyugati csoportban a tapolcai csapat 1:3 arányban győzedelmeskedett a Nemesvámosi LSE felett a tizenhatodik fordulóban.Gólszerző Lendvai Márk (2) és Szekér Balázs. Edző Blaskovics Gábor.

A megyei II. osztályban az U19-es csapat a huszadik fordulóban hatalmas, 20:0 arányú csapást mért a Somló SC-re. Gólszerző Péter Bence (6), Ladányi Bendegúz (4), Deák Szabolcs (2), Csonka Tamás (4), Ulapcsik Levente (2) és Horváth Dániel Ferenc (2). Edző Dobján Krisztián, munkáját segítette Kutasi Imre.

Az ifi csapat a Somló elleni győzelem után. /Fotó: TIAC VSE/

A felnőtt csapat a múlt heti  bravúros döntetlent követően a hétvégi hőségben a Somló SC csapatát látta vendégül. Dobján Krisztián edző elmondta, az első félidőben a ritmustalanság volt jellemző a támadásépítésre és a védekezésre egyaránt. Nem jó ütemben és helyen érkeztek a kapu elé. A pihenő alatt sikerült a fejekben rendet tenni, apróbb változtatásokkal átalakítottak a szerkezetükön, ezáltal sokkal stabilabban és ötletesebben játszottak. Innentől borítékolható volt a győzelem, mely 5:0 arányban alakult a végére. Gólszerző Hadnagy Milán (2), Szabó Bálint, Dobján Adrián és Berki Dominik Az edző munkáját Kutasi Imre segítette.
/Májer Edit/