Tollaslabda verseny negyedszerre

Negyedik alkalommal szervezte meg a Tapolca Kft és a Tapolcai Tollaslabda és Fallabda Sportegyesület az „Ütős” tollaslabda utánpótlás versenyt október utolsó szombatján a Csermák József Rendezvénycsarnokban.

Negyedik alkalommal várták az utánpótlás korú versenyzőket tollaslabda versenyre. /Fotó: Csermák József Rendezvénycsarnok/

A hagyományos és minden évben nagyon közkedvelt megmérettetés szervezői amellett, hogy az utánpótlás korosztálynak biztosítottak versenyzési lehetőséget, a sportág népszerűsítését is célul tűzték ki. Négy korcsoportban várták a nevezőket, kikötés volt azonban, hogy a versenyen nem indulhattak azok, akik a tollaslabda diákolimpia országos döntőjében 1-5. helyen végeztek. A versenyzők a küzdőtéren kialakított öt pályán mérték össze erejüket és tollaslabdatudásukat.

Már reggel elkezdték az öt pályán a versengést. /Fotó: Csermák József Rendezvénycsarnok/

Az I-II. korcsoport lány-fiú haladók között aranyérmes Györkös Luca (Segesd), ezüstérmes Horváth Bence (Tapolca), bronzérmes Katona Fanni (Segesd). A III. korcsoportban lányok között a dobogó első fokára Takács Rebekát (Segesd), a másodikra Bakler Zitát (Tapolca), a harmadikra Györkös Lucát (Segesd) szólították. Fiúk között első Horváth Dávid (Tapolca), második Szántó Bálint (Tapolca), harmadik Orbán Csanád (Tapolca). A IV. korcsoportos leányok között az aranyérmet Takács Rebeka (Segesd), az ezüstérmet Székely Kíra (Tapolca), míg a bronzérmet Drei Gabriella (Tapolca) szerezte meg. Fiúk közül a dobogó első fokán Pimper Kristóf (Tapolca), a másodikon Tóth Tamás (Tapolca), a harmadikon pedig Molnár Levente Lajos (Segesd) végzett.
/Májer Edit/

A IV. korcsoport dobogósai. Leányok között első Takács Rebeka, második Székely Kíra (Tapolca), harmadik Drei Gabriella (Tapolca). Fiúk között első Pimper Kristóf (Tapolca), második Tóth Tamás (Tapolca), harmadik Molnár Levente Lajos. /Fotók: Csermák József Rendezvénycsarnok/