Támogatás a rászoruló családnak

Jótékony célú rendezvény adományaiból összegyűlt 100 ezer forintot adott át egy rászoruló tapolcai családnak  ma ifjú Erdei István.

A közelmúltban bekövetkezett tapolcai tűzeset során nehéz helyzetbe kerülő családnak segítő kezet nyújtó ERT Autósport Egyesület vezetője a helyszínen lapunknak elmondta,  hogy  Badacsonyban rendeztek jótékonysági programot, s ott gyűjtötték össze a most átnyújtott összeget. Ez önmagában nyilván nem oldja meg az érintettek helyzetét, hiszen szinte mindenük odalett a tűzben, ám mindenképpen jelentős segítség számukra. Elhangzott, hogy a rendezvényt eredetileg Tapolcán szerették volna megtartani, ám végül badacsonyi helyszínnel, a badacsonytomaji önkormányzat támogatásával bonyolították le.  – Köszönjük a rendezvényhez nyújtott segítséget László Krisztin Németh polgármesternek, Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselőnek, az Sz-L Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft-nek, a Rio zenekarnak , a  DBass teamnek, a Kölcsey Nyomdának, a Hotel Gabriella & Vízimalom Étteremnek, a Kvarc Kft-nek, a Keszthely Csokiszolinak, a Szend Trans Kft-nek, a Hoffmann Racing Teamnek, a GN-FS-nek, a Fórum Pizzának, a Fórum ABC-nek, és az Adrienne fotónak. A rendőrségnek és a mentőknek szintén köszönet, hogy biztosították a rendezvény lebonyolítását – tette hozzá ifjú Erdei István.

A helyszínen azt is megtudtuk, hogy a szerencsétlenül járt család számára a tapolcai önkormányzat is segített, s ennek köszönhetően van fedél a fejük fölött, s nem kell félniük a téltől. Ahogy az elhangzott, “egy szép, világos lakásban élhetünk a tavaszig”.