Szurgyi Barnabásné, Margit néni 90 éves

A Megbecsülés Idősek Otthona gondoskodását élvezi a mindennapokban a tapolcai Szurgyi Barnabásné, Margit néni, aki 1929. február 7-én született Beled településen. 90 . születésnapja alkalmából hozzátartozói, az otthon lakói, gondozói és város polgármestere, Dobó Zoltán is köszöntötte őt péntek délelőtt.

A hozzátartozók, a Megbecsülés idősotthon lakói, dolgozói és a város polgármestere is köszöntette 90. születésnapja alkalmából Margit nénit.

Az ünnepelt és családja a hatvanas években költözött a városba, Margit néni katona férjét követte akkoriban új lakhelyére. Aktív éveiben bolti eladóként járult hozzá a család fenntartásához, évtizedekig dolgozott a porcelánboltban és a Tapolca áruházban. Korához képest viszonylag jó egészségnek örvend, de azért egészségi állapotának megőrzése, illetve a gyógyszerek pontos szedése érdekében odafigyelést igényel a mindennnapokban. Két gyermeke, több hozzátartozója, az otthon lakói és dolgozói, továbbá Tapolca polgármestere is köszöntötte őt a jeles napon.

Margit néni  átvehette Dobó Zoltántól Magyarország miniszeterelnökének születésnapi üdvözlő oklevelét és a 90 éves kor betöltésével  járó állami és önkormányzati juttatásokat. /tl/