Sportgála tizenegyedszer

Az idén is elismerik Tapolca legjobb sportolóit, testnevelőit, edzőit az immár évtizedes hagyománnyal bíró ünnepélyes sportgálán, amely jelen formájában immár a tizenegyedik.

Az idei gála február 9-én, pénteken lesz, este hét órás kezdéssel, a helyszín természetesen a Csermák József Rendezvénycsarnok. Erről Dolezsár Erika és Horváth Dorothy rendezvényszervezők tájékoztatták lapunkat. Mint elmondták, a sportgála díszvendége ezúttal dr. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó lesz. A díjátadó ünnepséget Dobó Zoltán polgármester nyitja meg, a sportbált Rig Lajos országgyűlési képviselő.
A rendezvényen a 2017-ben kiemelkedő eredményeket elérő sportolókat díjazzák, külön a diák, a felnőtt, a senior korosztályokat, sőt a testnevelőket és az edzőket is. Átadják a “Hoppá” díjakat, a “Legjobb sportoló” díjat, a “Testnevelési és Sport kitüntetést”.
Azt is megtudtuk, hogy készülnek a szokásos ünnepi külsőségekkel, erre az estére bálteremmé alakul a csarnok küzdőtere. Az ünnepi hangulatot megalapozza a vendégeket fogadó pezsgős szökőkút, és az “abból fakadó” welcome drink. Ezúttal is lesznek kisfilmek, zenés, táncos betétek, a díjátadó után pedig svédasztalos vacsorával, majd bállal folytatódik a program. Utóbbihoz a Hellokids zenekar biztosít-ja a színvonalas muzsikát. A tombola sem maradhat el, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára (fődíj: 2 fő részére 3 nap/2 éjszaka teljes ellátással egy négy csillagos hajdúszoboszlói wellness szállodában).
A jegyek értékesítése már el-kezdődött, az érdeklődők a Városi Moziban, a Tourinform Irodában és a Csermák József rendezvénycsarnokban vásárolhatják meg a belépőket.