Sportgála tizedszer

Az idei évben is elismerik Tapolca legjobb sportolóit, testnevelőit, edzőit a hagyományos, ünnepélyes külsőségek között megrendezett sportgálán. Amely jelen formájában immár a tizedik.

Boczkó, Rédli 2. (1)

– Sportdíjakat már régóta adnak át a városban, de a rendezvénycsarnokban, gálaműsorral, bállal egybekötve a mostani lesz a jubileumi tizedik, amelyet február tizedikén tartunk. Nagy öröm, hogy elfogadta meghívásunkat a riói olimpia bronzérmes párbajtőrcsapata – tudtuk meg Kajtárné Illés Zsófiától. A rendezvény főszervezője lapunknak azt is elmondta, hogy készülnek a szokásos ünnepi külsőségekkel, erre az estére bálteremmé alakul a csarnok küzdőtere.
– Az est fényét emeli a vendégeket fogadó pezsgős szökőkút, és az “abból fakadó” welcome drink, amellyel ki-fejezetten a jubileumi év alkalmából kedveskedünk az érkezőknek. Természetesen ezúttal is lesznek kisfilmek, zenei betétek, a díjátadó után pedig svédasztalos vacsorával, majd bállal folytatódik a program. Utóbbihoz a ColorBand zenekar biztosítja a jó muzsikát – tette hozzá.
A sportgála február tizedi-kén, pénteken 19 órakor kezdődik. A díjátadó ünnepséget Dobó Zoltán polgármester nyitja meg. A köszöntő után Tapolca legjobb sportolói, versenyzői, testnevelői, edzői vehetik át díjaikat 2016-os teljesítményük, eredményeik alapján.
A vacsorát 20.45-re tervezték a házigazdák, majd a sportbál következhet, amelyet Rig Lajos országgyűlési képviselő nyit meg. Éjfélkor tombolasorsolás indul, a fő-díj egy wellnesshétvége a siófoki CE Plaza Hotelben.
Jegyeket január 20-tól lehet vásárolni három helyszínen, a Csermák József Rendez-vénycsarnokban, a Városi Moziban és a Tourinform irodában.