Sikeres koncertet szakított félbe a Mikulás

Zajos sikert aratott a város óvodásai körében a Zajongó együttes pénteken. A VOKE Batsányi János Művelődési Központban tartott két gyermekkoncerten több száz apróság énekelte együtt a dalokat a zenekarral, aztán a Mikulás is megérkezett…

A tapolcai gyermekek imádták a Zajongó együttes vidám zenéjét, az ismert gyermekdalok, mikulásnapi és karácsonyi énekek gyakran közös éneklésre ingerelték az óvodásokat.

Egy-egy jól ismert slágernél szinte extázisban tomboltak, a széksorok között pedig táncra is perdültek a felszabadultabb kicsik.  Különösen a “Vannak még rossz gyerekek”  reflénnel szóló sláger hozta lázba az apró közönséget.

A télapó érkezése szinte csak hab volt a tortán, a bölcs öreget a felfokozott hangulat ellenére tisztelettudóan fogadták, hallgatták a helyi óvodások.

A koncert mellett plusz élmény is jutott az apróságoknak, hiszen megtekinthették a művelődési intézmény vasút-modellezőinek  pazar terepasztalát, amelynek sínpárján a kedvükért elindult a valósághű, miniatűr szerelvény. /TL/