Sikeres gyűjtés az utánpótlásnak

A Tapolcai Sportakadémia SE fiatal sportolóinak részére gyűjtött támogatást a Tapolca Kft. – Csermák József Rendezvénycsarnok, tájékoztatta lapunkat Illés Zsófia sportszervező.

licit1                                                                                                              Fotó: Sajcz Gábor

Két módja volt a jótékonykodásnak, egyrészt a február 6-i Sportgálán a helyszínen kihelyezett urnában gyűjtöttük az adományokat, másrészt pedig két sportrelikviát bocsátottunk árverésre február 4-én az interneten 20-20 000 Ft-os kikiáltási áron. A Sportgála végére az urnában összesen 36 000 Ft gyűlt össze a Tapolcai Sportakadémia SE atlétáinak.

Az árverés február 16-án hétfőn 10.00 órakor zárult. Huszti Szabolcs válogatott meze, amelyet 2004.04.28-án a Magyarország-Brazília hivatalos, barátságos válogatott mérkőzésen viselt a Puskás Ferenc Stadionban, végül 51 000 Ft-ért kelt el, rá a legmagasabb ajánlatot a Tempó Fradi Alapítvány tette. Nagy László, az MKB-MVM Veszprém KC játékosának névre dedikált mezéért, amelyet a csapat minden tagja aláírással látott el, pedig Ferencsik István ígérte a legmagasabb összeget, 50 000 Ft-ot.