Remekeltek a területi döntőn

Február elején, Pápán rendezték meg a Tollaslabda Diákolimpia területi döntőjét (Veszprém, Vas, illetve Győr-Moson-Sopron megye legjobbjainak részvételével), ahol a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola és helyi gimnázium tanulói remek eredményeket értek el.

A tapolcaiak a pápai, területi döntőn. /Fotó: Gyarmati Zoltánné/

A területi döntőn az I. korcsoportban Horváth Bence az első helyen végzett, míg a II. korcsoportban Csarmasz Bálint, illetve a III. korcsoportban Székely Kíra is a megosztott harmadik helyen zárt. Mindannyian a székhelyintézmény tanulói. Ők jutottak tovább az országos döntőbe, melyet Kiskunfélegyházán rendeznek meg márciusban.

A tapolcai Csarmasz Bálint (középen) is továbbjutott az országos döntőbe. /Fotó: Gyarmati Zoltánné/

Székely Kíra (balról a második) a megosztott harmadik helyen zárt korcsoportjában. /Fotó: Gyarmati Zoltánné/

A területi megmérettetésen ötödik helyezést ért el a II. korcsoportban Bakler Zita (Kazinczy Ferenc Tagintézmény), és Pontyos Balázs (Bárdos székhelyintézmény), valamint a III. korcsoportban Szennyai Kinga (Batsányi János Tagintézmény), illetve a IV. korcsoportban Pető Mónika (Batsányi János Gimnázium). Ők mindannyian tartalékversenyzők az országos megmérettetésre. Felkészítőik Gyarmati Zoltánné, Kassai Balázs és Gombkötő Richárd.
/Májer Edit/