Rekordlétszám a strandnyitás napján

Amint azt hírül adtuk, még az elmúlt héten, a diákok jutalmazása utáni napon kinyitott a városi strand. Nagyon sokan használták ki a lehetőséget, az időközben berobbanó nyár okán.

Gáspár Andrást, az üzemeltető Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője megerősítette az akkor röviden közölt hírt, a létesítmény rekordbevétellel kezdte az idei szezont.
– Gyakorlatilag telt házzal indítottunk, amire a strand eddigi működése során még nem volt példa. Ez  azt jelenti, hogy közel ezer belépőjegyet értékesítettünk. Ami jó hír a fürdőzőknek, hogy a Közétkeztető Kft. fejlesztésében elkészült egy nagyobb méretű teraszfedés a büfé előtt, ami lényegesen praktikusabb a korábban alkalmazott napernyőknél. Még tavalyi újítás volt részünkről az ülőmedence fölé kihelyezett napvitorla, amit szintén örömmel fogadtak a vendégek. Bízom abban, hogy a látogatottság, kihasználtság tekintetében lesz olyan nyár, mint a tavalyi. A kezdés mindenesetre jól sikerült – mondta Gáspár András.


Az ügyvezető hozzátette,  sokan használták a homokos röplabda pályát és továbbra is közkedvelt a lángosos bódé. A létesítményt tavaly és már az idén is a nagy számban látogatták családok, ami részben a kedvezményes belépőnek is köszönhető. Tapolcán három személy esetén, ha közülük az egyik gyerek, már családi jegyet válthatnak a vendégek. A belépők ára nem emelkedett.