Pénteken nyit a strand

Pénteken ismét megnyitja kapuit a fürdőzők előtt a Tapolcai Termálstrand.

Minden készen áll a városi strandfürdő nyitására. Péntektől várják a fürdőzőket. /Fotó: Májer Edit/

Az új tapolcai strand építése 2016 őszén fejeződött be, majd a tavalyi teljes szezon után idén ismét várja a fürdőzőket június 1-től augusztus 31-ig, naponta 9.00 – 19.00 óráig. Az utószezonban történő nyitva tartásról az üzemeltető dönt majd. Melegvizes ülőmedence, csúszdamedence, úszómedence, sodró medence, valamint élménymedence és jacuzzi medencerész közül válogathatnak a strandolók.

Többféle medence közül válogathatnak az érdeklődők. /Fotó: Májer Edit/

A legkisebbeket pancsoló medence mini csúszdával, zuhatag-gombával, illetve gyermekmedence családi csúszdával várja. Nemcsak a vízben, hanem azon kívül is gondoskodnak a szórakozásról, hiszen a játszótéren és strandröplabda pályán is eltölthetik idejüket az odalátogatók.

A legkisebbekre is gondoltak. A háttérben a nemrég átadott Lángosház.  /Fotó: Májer Edit/

Gáspár Andrástól, az üzemeltető Tapolcai Városgazdálkodási Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, történt néhány változás a tavalyi évhez képest. A felmerült igények alapján az ülőmedence fölé napvitorlákat szereltek, valamint masszív szerkezetű nyomógombos zuhanyzórendszerre cserélték a meglévőt. Ezen kívül a büfé mellé nemrég új lángos sütödét avattak fel.

A meleg vizes ülőmedence fölé is napvitorlákat szereltek. /Fotó: Májer Edit/

Az egész napos belépődíj ára nem változott az elmúlt évhez képest, viszont a 14.00 órától érvényes félnapos csökkentett jegyárak 100 forinttal emelkedtek. Számos kedvezményes jegy, illetve úszóbérlet közül választhatnak még a fürdőzők –külön a helyben, illetve a nem helyben élők. A jövőben továbbra is nyitott az üzemeltető a lakosság és a látogatók igényeire.
/Májer Edit/

Egész nyáron nyitva tart a család – barát létesítmény. /Fotó: Májer Edit/

Aktuális jegyárak ITT érhetőek el.