Nagyot alakítottak a serdülő kézilabdások

Izgalmakkal teli kézilabda mérkőzést láthattak a szurkolók szerdán a Csermák József Rendezvénycsarnokban. A TVSE serdülő csapata Szombathelyet látta vendégül. A hazaiak győztek.

A győztes hazai csapat edzőjével, Antal Lászlónéval. /Fotó: Májer Edit/

Az Országos Serdülő Bajnokság Leány III. osztály Észak – Nyugati csoportjában a helyiek a Szombathelyi KKA II csapatát fogadták. Izgatottan várták a lányok a meccset, hiszen pontosan nem tudták melyik együttesével képviselteti magát a város, de amikor ideértek a vendégek kiderült, már találkoztak velük, és a mozgékonyság, illetve a fürgeség az egyik erősségük.

Tapolca erős ellenfelet fogadott, de végül ők győztek. /Fotó: Májer Edit/

Felfokozott hangulatú, fordulatos mérkőzést játszottak. A félidőben 10:11 volt az állás a vendégek javára, a második félidőben viszont szépen feljöttek a hazaiak és végül 26:21-es győzelmet produkáltak. A legeredményesebb helyi gólszerző Papp Mercédesz volt, aki kilencszer talált be az ellenfél kapujába.

Fordulatos, izgalmas mérkőzést játszottak a lányok. /Fotó: Májer Edit/

Antal Lászlóné edző elmondta, összességében elégedett a lányokkal, minden dicséretet megérdemelnek. Nagyon rájuk fért ez a győzelem, hiszen most vesznek részt először ebben a bajnokságban. Ezzel együtt eddig öt mérkőzésük volt, amiből kettőt zártak győzelemmel. Aznap több érzés is kavargott a csapatban.

Az edző elégedett volt a lányok teljesítményével, folytatták akkor is a küzdést, amikor nem náluk volt a vezetés. /Fotó:  Májer Edit/

Az edző hozzátette, ismeri a lányokat, többükre jellemző, hogy elveszi a kedvüket, ha nem náluk van a vezetés. Talán aznap is így volt ez, de a nyerni akarás nagyobb volt bennük, így a kiegyenlítés után győzelemre vitték a meccset. A lelátóról is jóleső bíztatást, szurkolást kaptak, habár megemlítette, sajnálja, hogy munkaidőre esett a szereplésük, mert sokkal több nézőt is vonzhatott volna az összecsapás. A csapat a napot fáradtan, de annál boldogabban és elégedettebben zárta. /Májer Edit/

Keményen megküzdöttek ezért a győzelemért. /Fotó: Májer Edit/