Mozgalmas január

A TIAC VSE mozgalmas januárt tudhat maga mögött. Több megmérettetésen is hozták a formájukat.

Balatonfüreden, az U7-es korosztály két csapattal képviselte az egyesületet a Balaton parti utánpótlás tornán. Tizenegy csapatból második és ötödik helyen végeztek. A későbbi, veszprémi futsal tornán is két csapattal indultak, és hozták a formájukat. Krachun Éva edző büszke játékosaira, mindkét tornán remek formában voltak.

Az U7-ecs csapat Balatonfüreden, edzőjével Krachun Évával. /Fotó: TIAC VSE/

Veszprémben is szépen szerepelt a tapolcai (kékben) U7-es korosztály. /Fotó: TIAC VSE/

Az U8-as csapat az FC Ajka meghívására teremtornán vett részt, ahol Tapolcának Takács Ákos (2) és Paulovics Mátyás (2) szerzett gólokat. Hetsey Pál elégedett a csapat teljesítményével és lelkesedésével.

Az U8-as csapat edzőjével, Hetsey Pállal. /Fotó: TIAC VSE/

Úrkúton jól szerepelt az U9-es Futsal csapat. Nagyon izgalmas két mérkőzést játszottak a fiúk. Az első – szoros – mérkőzésen FC Ajka “A” csapata 3:2-re győzte le a tapolcaiakat, a következő mérkőzésen viszont a Sümegi VSE 4:2-re kapott ki a TIAC-tól. Gólszerzők Sipos Mátyás, Bárány Ábel, Giczi Dominik, és Németh Máté. Második helyen zárták a csoportmérkőzéseket, így a felsőházban folytatják tovább. Edző Hetsey Pál.

Az U9-es csapat edzőjével, Hetsey Pállal. /Fotó: TIAC VSE/

Az U11-es csapat a zalaszentgróti, kispályás tornán két vereség és két győzelem után az ötödik helyen zárta a tornát. Hanzmann László edző elégedett volt a játékosok hozzáállásával, végig nagyon fegyelmezetten játszottak.

Az U13-as csapat bronzérmet szerzett a zalaszentgróti teremtornán. Blaskovics Gábor vezetőedző szerint a gyerekek nagy akarattal játszottak, igazi csapatként voltak eredményesek.

A Zalaszentgróton bronzérmes U13-as csapat edzőjével, Blaskovics Gáborral. /Fotó: TIAC VSE/

Az idősebb korosztály két csapattal indult hazai pályán az Újévi Kupa férfi teremlabdarúgó tornán, ahol a Tapolcai Sasok a negyedik helyet szerezték meg. A felnőtt csapat vezetőedzője januártól Dobján Krisztián, természetesen a korábbi edző, Kutasi Imre sem távolodik el az egyesülettől. /Májer Edit/

A Tapolcai Sasok néven indult csapat (sárgában) az Újévi Kupán negyedik helyen végzett. /Fotó: Májer Edit/