Mindenki karácsonya Tapolcán

A harmadik gyertya is kigyúlt vasárnap a Fő téren, ahol a hagyományos Adventi várakozás programsorozat talán leglátogatottabb eseményét, a Mindenki karácsonyát rendezték meg.

A Tamási Áron Művelődési Központ munkatársai által szervezett programot a Zajongó zenekar karácsonyi műsora nyitotta meg, majd Dobó Zoltán kívánt a résztvevőknek, s lapunkon keresztül olvasóinknak is, boldog ünnepet. Beszédében kifejezte reményét, hogy szeretteiben mindenki megtalálja a karácsony szépségét.
A polgármester köszöntője után a szép számmal összegyűlt érdeklődők teázhattak, forralt borozhattak, s beszélgethettek egymással az ünnepi díszbe öltöztetett Fő téren, a csodálatos városi karácsonyfa alatt.

Az év végén, harmincadikán tartják a kolbásztöltő versenyt, ahol  ifjúsági és felnőtt csapatok mutathatják meg tudásukat. A sokak által kedvelt szilveszteri Malom-tó úszásra idén is megérkezik Schirilla György, a „nemzet rozmárja”,  valamint Deák Bárdos Mihály birkózó is elfogadta a tapolcai invitálást. A csobbanás után a Fő téren folytatódik a program Szilveszter éjszakáján. Itt este 7-től DJ Szasza szolgáltatja a zenét, éjfélkor pedig közös koccintásra vár mindenkit a város polgármestere.