Megmutatták ki, mit tud

A Basic Táncstúdió és a veszprémi, egyébként Várpalotán is működő, FootNotes Dance Company táncosai tartottak ma egy „nyílt nappal” egybekötött főpróbát, amelyen a családtagok, barátok és érdeklődők tekinthették meg a versenyprodukciókat.

IMG_8417

Folmeg Barbara, a helyi stúdió vezetője, miután bemutatta a közelmúltban bővült oktatói csapatot, köszöntőjében kiemelte többek között a két tánccsoport közötti barátságápolás fontosságát.

IMG_8537

A Csermák József Rendezvénycsarnokban a táncosok különböző korosztályban, stílusokban és a hozzá illő jelmezekben mutatták be versenykoreográfiájukat, az oktatók pedig szakmai szemmel értékelték azokat, ezzel is kihasználva minden lehetőséget az előadások csiszolására.

IMG_8509

A táncosok energiájukat a márciusi nemzetközi VI. Connector Táncfesztiválra és a májusi IV. Fejér Kupára összpontosítják. Előbbin tavaly ezüstminősítést, illetve a Legötletesebb jelmez és smink különdíjat, utóbbin pedig öt arany és egy ezüstminősítést, valamint az öt Legjobb koreográfiának járó díjat hozták haza.

IMG_8505

A Basic Táncstúdió hét éve működik Tapolcán, jelenleg hatvanöt taggal, négytől, egészen tizenhét éves korig.

IMG_8488

Folyamatosan bővülnek, most az orientális – és show hastánc beindításán fáradoznak, a felnőtt korosztályt megcélozva.

 

IMG_8551