Meglopta a munkaadóját

Lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte.

Az eljárás adatai szerint a 30 éves tapolcai férfi 2018. április, május és június hónapban egy helyi Kft-nél dolgozott alkalmazottként, ahonnan ezalatt az idő alatt több esetben tulajdonított el üzemanyagot, különböző munkaeszközöket, illetve az irodák elzáratlan helyiségeiből lemezkazettákat és több százezer forint készpénzt. A rendőrök a bejelentést követő napon, 2018. június 29-én otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost. A házkutatás alkalmával a nyomozók az ingatlanban részben megtalálták az ellopott tárgyakat és visszaadták azokat a tulajdonosnak. A férfi elismerte tettét és ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tapolcai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.