Megkezdte a tavaszi szezont a TIAC

A TIAC VSE a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzésére, Badacsonytomajra látogatott el hétvégén, ahol vegyes eredményekkel zártak. A fiatalabbak nagy csapást mértek ellenfelükre.

Az MTD Hungária megyei II. osztályban induló U19-es csapat 2:14-re győzte le a házigazdákat. Gólt szerzett Berki Dominik (4), Péter Bence (4), Csonka Tamás, Deák Szabolcs (2), Horváth Bence (2), és Kovács Péter. Kutasi Imre edző szerint az első és az utolsó negyedóra kivételével ötletes, kreatív játékot mutatott be az átalakulás alatt álló ificsapat. Az erős csatársor folyamatos nyomás alatt tartotta a hazai csapatot. Úgy véli, a koncentráció fokozásával még nagyobb lehetett volna a végső gólkülönbség.

Badacsonytomajon léptek először pályára a tapolcaiak a tavaszi szezonban. /Fotó: TIAC VSE/

A felnőtt csapat 4:0-ra kapott ki a Badacsonytomaji SE – Bonvino együttesétől. Dobján Krisztián edző értékelésében kifejtette, a nagy reményekkel várt első tavaszi mérkőzés rövid idő alatt véget ért számukra. Elmondta, a játékra szinte teljesen alkalmatlan pályán, a hazaiak rövid idő alatt kétszer is góllal büntették a rutintalan vendégjátékosokat. Ezt követően még két gólt vittek be szünet előtt a tapolcaiak hálójába. A vendéglátók megérdemelt győzelmet arattak.

/Májer Edit/