Magyar Mihályra emlékeztek

A névadó emléke előtti tisztelgés, és a labdarúgás szeretete vezérelte a hétvégén tizenegyedik alkalommal megrendezett Magyar Mihály Emléktorna meghívott résztvevőit. A Csermák József Rendezvénycsarnokban délelőtt az öregfiú-, délután a női csapatok húsz perces mérkőzéseket játszottak.

img_0164

 

A hivatalos megnyitó a női mérkőzések előtt zajlott, ahol a szervező, Csermák József Rendezvénycsarnok munkatársai mellett Paréj József, egykori sportszervező, az emléktorna elindítója, a TVSE Sakk Szakosztály vezetője üdvözölte Magyar Mihály családját, és emlékezett meg szóban a torna névadójának munkásságáról. A megjelentek egy perces néma csenddel, állva fejezték ki tiszteletüket.

A díjak átadásánál közreműködött Magyar Mihályné Erzsi néni, akit Paréj József, és a TVSE- Honvéd csapata is virágcsokorral köszöntött.

img_0199

Az izgalmas női mérkőzések győztese a Zalaapáti SE lett, megelőzve a Női Labdarúgó Club Ajka csapatát. A harmadik helyet szerezte meg a TVSE – Honvéd, a negyediket pedig a Kinizsi SK Gyenesdiás. Az idei év Legjobb kapusának Hidi Jenifer (NLC Ajka), Legjobb mezőnyjátékosának pedig Porga – Moring Zsuzsanna (Zalaapáti SE) bizonyult. A Gólkirálynő különdíjat Molnár Nikolett (Zalaapáti SE) vihette haza.

img_0244

img_0340

Az öregfiúk közül idén a Tapolcai Öregfiúk FC került fel a dobogó első fokára, őket követte a Diszel SE, a Tapolcai Honvéd Öregfiúk, majd a Tapolca Hivatal csapata. A Legjobb kapus különdíját Németh László (TÖFC) érdemelte ki, míg a Legjobb mezőnyjátékosnak Kranabet Krisztiánt (Diszel SE), Gólkirálynak pedig Nagy Lászlót (TÖFC) választották.

img_0028

img_0076

Minden csapat oklevelet vihetett haza, a dobogósokat, illetve a különdíjasokat pedig serleggel jutalmazták.