Két újabb mazsorettes érem

A Tapolcai Mazsorett és Zászlóforgató Csoport ezüst és bronz minősítést szerzett a XI. Dunántúli Táncfesztiválon.

Ismét előadták a nagyközönségnek és a szűrinek koreográfiáikat a tapolcai mazsorettesek, ezúttal Sümegen. A képen egy pillanat az Energia fantázianevet viselő produkcióból. /Fotó: Tapolcai Mazsorett és Zászlóforgató Csoport/

A Tapolcai Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola tánccsapata hónap elején, Sümegen mérette meg magát a XI. Dunántúli Táncfesztiválon. Rekordlétszámú, negyven csoportot, kettőszáznyolc versenyszámot, hatszáz táncost láthattak a színpadon az érdeklődők. Reggeltől éjfélig, a mini korosztálytól egészen a felnőttekig, hét féle táncstílusban mérették meg magukat.

Bemutatták a Téli varázslatot is. /Fotó: Tapolcai Mazsorett és Zászlóforgató Csoport/

A tapolcaiak két produkcióval indultak, azokkal, melyekkel márciusban, a veszprémi VIII. Connector Dance Fest-en is érmeket szereztek. (Bővebben ITT).  Ezúttal a művészi pálcás tánc koreográfia, a Téli varázslat ezüst minősítést, míg az akrobatikus elemeket pomponnal bemutató gyakorlatsor, az Energia, bronz minősítés kapott. A színpadi produkciókban Balogh Evelin, Hederics Eszter, Kiss Zsanett, Kocsis Dorottya Mária, Mohos Liliána, valamint Tőkés Zsófia vett részt. Művészeti vezető Patonai Szilvia.
/Májer Edit/