Jutalommozi a város kitűnő tanulóinak

A Hős6os című film ingyenes megtekintését kapták kitűnő bizonyítványuk mellé a várostól a legeredményesebb tapolcai diákok.

fotók: /mozi/

Tapolca önkormányzata, a Tapolca Kft. és a Városi Mozi csapata az idei évtől hagyományteremtő céllal, minden tanév végén rendhagyó ajándékkal lepik meg a város ötös tanulóit.

A példás bizonyítvánnyal rendelkező tanulók ugyanis egy-egy mozijegyet kapnak ingyenesen Tapolca városától egész éves munkájuk, tanulmányi eredményeik elismeréseként.  Az első ilyen jutalom mozira 25-én,  hétfőn délelőtt került sor.

A jó tanuló gyerekeket és a büszke szülőket, kísérőket Bakonyi Veronika mozivezető köszöntötte, majd a város önkormányzatát képviselve,  Dobó Zoltán polgármester a vakációhoz méltó könnyed, humoros stílusban szólt a fiatalokhoz,  dicsérve szorgalmukat, eredményeiket. Elhangzott, a jutalom filmvetítésről azok a tanulók sem maradnak le, akik szünidős tábor, vagy egyéb más elfoglaltság miatt nem tudtak jelen lenni a hétfői vetítésen. Ők július negyedikéig felhasználhatják a jutalomjegyüket a városi moziban- tudtuk meg. /tl/