Jó helyre került az adomány

Szijártó János – Már használják a Deák Jenő Kórházban azokat a Németországból érkezett adományokat, amelyek Sándor László (IPA tisztségviselő) közreműködésével kerültek hazánkba.

korhazi2

Lapunkban beszámoltunk arról  (itt és itt)  , hogy az idén két alkalommal is adomány érkezett Tapolcára Németországból. A két kamionra való szállítmányban több más mellett kifogástalan állapotú bútorok, elektromos kórházi ágyak, tolószékek, kerekes járókeretek és egyéb egészségügyben szükséges eszközök is érkeztek, amelyek segítik a betegellátást. Az intézményben megtörtént a hivatalos átadás is kedden. Dr. Lang Zsuzsanna főigazgató ekkor egy kórházi bejárással egybekötött tájékoztató során köszönte meg a kapott felszereléseket a közreműködőknek, Sándor Lászlónak, Rig Lajos országgyűlési képviselőnek (egykori egészségügyi dolgozónak) és Dobó Zoltán polgármesternek.

korhazi1

Sándor László lapunknak a helyszínen azt is elmondta, hogy német barátai a rendőrség számára tudnak irodabútorokat küldeni az idén, ha erre itt fogadókészség mutatkozik.