„Hajrá Tapolca”

A dob- és dudaszóval kiegészült „Hajrá Tapolca” felkiáltástól volt hangos a Csermák József Rendezvénycsarnok hétvégén, a Tapolca VSE U13 leány kézilabda mérkőzésein.

Az U13-as tapolcai csapat. Balra edzőjük Antal Lászlóné. /Fotó: Májer Edit/

A Magyar Kézilabda Szövetség Gyermekbajnokságában, a Tóth László Régió B csoportjában versengő tapolcai csapat szombaton a Veszprém Pannon SE, az Ősi Andreotti SE, a Büki TK, valamint a Kilián DSE Pápa csapatait látta vendégül. A főként, de nemcsak családtagokból álló, népes és lelkes szurkolótábor, szűnni nem akaró hangos buzdítással kísérte végig a helyi csapat aznapi szereplését.

Lelkes és hangos volt a szurkolótábor.Sárgában a tapolcai, pirosban a veszprémi csapat. /Fotó: Májer Edit/

Bemelegítés. /Fotó: Májer Edit/

Indul az első mérkőzés. Az ellenfél a Veszprémi Pannon SE. /Fotó: Májer Edit/

Két mérkőzést játszottak aznap, mindkettőt megnyerték. A fergeteges első meccsen a Veszprém Pannon SE ugyan kétszer döntetlenre hozta az állást, de a vezetést egyszer sem sikerült átvennie.Tapolca megérdemelten nyert 22:16-ra. A Büki TK elleni második mérkőzést 30:5-re nyerte a hazai csapat. Magabiztosan törtek előre, a vezetést egyszer sem engedték ki a kezükből, mely meghozta a második bravúros győzelmet is.

Az első mérkőzés legizgalmasabb pillanatai. /Fotók: Májer Edit/

Aznap a legeredményesebb helyi gólszerző kilenc góllal Mikola Lídia volt. Az őszi szezonban eddig négy mérkőzést játszottak, mind a négyet megnyerték. Edzőjük Antal Lászlóné. /Májer Edit/