Gyűlölködés mentes kampányra szólít fel Lévai József

Nyilvános sajtótájékoztatót, majd lakossági fórumot tartott Lévai József polgármester- jelölt kedden a Tamási Áron Művelődési Központ emeleti különtermében.

Lévai József: “Indulásom egyben kritika is…”

Az esemény egy bejelentéssel kezdődött, miszerint a választási iroda a napokban hivatalosan is nyilvántartásba vette Lévai Józsefet, mint független polgármester jelöltet, illetve mint a I-es számú választókerület képviselőjelöltjét. – A jelölt támadhatatlan, makulátlan múlttal rendelkezik és közel két évtizednyi közigazgatási tapasztalattal a háta mögött méretteti meg magát a választásokon-hangsúlyozta Németh Zsolt kampányszervező.

Lévai József jelenlegi alpolgármester személyes és szakmai életpályájának bemutatásával kezdett, majd az elmúlt önkormányzati ciklus tapasztalatairól, a legfontosabb közügyekről, legfőképpen a város infrastrukturális, gazdasági és turisztikai fejlesztési lehetőségeiről alkotott elképzeléseit, programját tárta a jelenlévők elé. Elhangzott, indulása a polgármesteri címért egyfajta kritika is annak az embernek az irányába, aki lehetővé tette, hogy alpolgármester lehessen az elmúlt időszakban. – Azt gondolom, hogy ezt a várost lehet jobban is vezetni, és erre a feladatra én készen vagyok! -hangsúlyozta a polgármester jelölt, aki egy felhívást is intézett a polgármesteri címért ringbe szállók és munkatársaik irányába.

A jelölt  határozottan arra kér mindenkit, hogy a közösség érdekében tartózkodjanak a gyűlöletkeltő magatartástól.

Logója is van a felhívásnak

– Rövid távon talán hozhat az agresszív, negatív, személyeskedő  kampány szavazókat, de hosszabb távon közösségromboló erővel bír ez a hozzáállás- adott hangot véleményének Lévai József. /tl/