Gyönyörű textilmunkák tárlata (fotógalériával)

A tapolcai Foltvarró Klub tagjainak szemet gyönyörködtető munkáiból nyílt kiállítás a Tamási Áron Művelődési Központban a napokban. Érdemes megtekinteni!

Az alkotók ezúttal csak összeállították a kiállítást, illetve alkotásaikat tették közszemlére, ám ünnepélyes nyitórendezvény  nem előzte meg a tárlatot.

Barczáné Tóth Boglárka a művelődési központ vezetője lapunkat arról tájékoztatta, hogy a Foltvarró Klub az intézmény legfiatalabb csoportja, amely hamar komoly népszerűségre tett szert.  A Vassné Sárossy Gabriella szakmai, művészeti vezetésével működő klub jelenleg két csoportban tudja megoldani a foglalkozásokat. A csoportok egymást váltva, heti rendszerességgel gyűlnek össze, hogy tanuljanak, tapasztalatokat osszanak meg egymással, illetve gyönyörű dísztárgyakat, illetve funkcionális textilmunkákat készítsenek. Jelenleg is megtekinthető kiállításuk szép kivonatát, bizonyítékát adja annak, hogy a kreativitás és a hozzáértés együtt, a kidobásra ítélt értéktelenből is értéket képes teremteni.   /Töreky László/