Glamourfaces Hungary Szépségverseny Keszthelyen

Keszthely – Most vasárnap, azaz május 26-án 15 órai kezdettel rendezik meg Keszthelyen, az Amazon Házban a Glamourfaces Hungary Szépségversenyt. Erről a szervezők nevében Aleksandra Radoch tájékoztatta lapunkat, akit korábban a Miss Alpok Adria és Veszprém Megye Szépe szépségversenye szervezőjeként is megismerkedhettek olvasóink.

Mint megtudtuk, a Glamourfaces Hungary Szépségverseny célja a fiatal modellek támogatása az útkeresésben. A Glamourfaces felkészíti a résztvevő modelleket a nyilvánosság előtti szereplésre, a nemzeti és nemzetközi szépségversenyek elvárásainak megfelelően. – A szépségkirálynő-jelöltek három különböző kategóriában indulnak. A Glamourfaces Hungary arca 18-26 éves korig, a Teene Glamourfaces Hungary arca 14-17 éves korig,  a Glamourfaces Beauty Queen (parfüm arc) 16-26 éves korig. A versenyen a lányok, négy különböző típusú ruhában vonulnak fel a zsűri és a vendégek elé. A verseny győztese 2019. őszén részt vesz a Fülöp szigeteken megrendezésre kerülő Glamourfaces nemzetközi versenyen, ahol több ország lányai közül kerül kiválasztásra a Glamourfaces Királynő. Eddig három castingunk volt Budapesten, Veszprémben és Győrben, illetve május 17-én fotóztuk a lányokat Keszthelyen, a Festetics kastélyban, a kastély udvarában és lent a parton. A képek megtalálhatók a világhálón, a lányokra ezek alapján szavazhat a közönség – tudtuk meg a főszervezőtől.

A rendezvény támogatói:
Colway Hungary, Új Idők Akusztik zenekar, Reinbow Party Service Ajka, Gyári Fotó, Weinhardt Csaba Photografy, Nagea, Sandava stílus program, Páhok panzió Alsópáhok, Platina tánc stúdió Ajka-Padragkút, Tördemici Néptáncegyüttes, Hévízpart Hévíz, Contour boutiq Hévíz, Nail Arena Pápa, Comma ruha üzlet Keszthely, Dudik Sonja ruhatervező, Mazzetto Hungary, Eszterházy pince Szigliget, Jennys Fit Keszthely, Macchiato Café&Lounge Hévíz, SZENTKIRÁLYI-KÉKKÚT ÁSVÁNYVÍZ KFT,  Angyal Varázs Orvos Esztétikai és Terápiás Centrum Győr