Gálaműsorral koronázták meg sikereiket

A Tapolcai Musical Színpad péntekesti gálaműsorán az együttes jól ismert  tehetségei mellett a legifjabb tagok is bemutatkozhattak. A nagy taps, a siker nem maradt el, a nézők imádták amit láttak, hallottak.

A műsort megelőzően Halápiné Kálmán Katalin a Tapolcai Musical Színpad alapítója, Halápi Katinka művészeti vezető nevében is  köszöntötte a közönséget.  Elmondta, az elmúlt egy év kifejezetten jól sikerült az énekes-táncos csoport számára, hiszen a Hyppolit a lakáj című előadásuk öt alkalommal töltötte meg a Tamási Áron Művelődési Központ színháztermét, ahol végül több, mint 1300 néző láthatta a rendkívül szórakoztató produkciót. Ugyanakkor egyik tagjuk, Ihász Dominika országos megmérettetésen elért második helyezése is a közelmúlt egyik nagy sikertörténete.  – Köszönettel tartozunk a segítségért, támogatásért a város polgármesterének, képviselőtestületének és a Tamási Áron Művelődési Központnak- mondta Halápiné Kálmán Katalin, majd átadta a szót Dobó Zoltánnak.

A polgármester szerint, a Tapolcai Musical Színpadot is köszönet és dicséret illeti a város részéről, hiszen az együttes több, mint táncoló, éneklő, zenés darabokat előadó amatőrök csoportja. – Egy igazi közösség, ahol a tagok tudást, élményt, elismerést kapnak, ahol fejlődhet személyiségük, kivirágozhat tehetségük és amely ugródeszka lehet a legjobbak számára az előadóművészi pályák felé – méltatta a musical színpad keretein belül folyó munkát a polgármester.

A köszöntőket követően színpadra léptek az előadók, akik közel két órában, elsőként a Pappa Pia filmzene dalaival, majd híres musical betétekkel, végül a Hyppolit a lakáj betétdalainak jókedvű, hiteles előadásával méltán vívták ki a közönség vastapsát, ovációját. /tl/