Felújítják az öltözőket

Mindhárom öltözőt felújítják a Tapolcai Báros Lajos Általános Iskola Batsányi János Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Tagintézményében. Szeretnék még idén átadni.

Megkezdődtek a munkálatok a Batsányi Tagintézményben. /Fotó: Májer Edit/

Dobó Zoltán polgármester lapunknak elmondta, a lány, a fiú, illetve a tanári öltöző is új külsőt kap, melyeket még szeretnének idén átadni. A felújított helyiségeknek nemcsak a tagintézmény diákjai örülhetnek majd, hanem a lakosság is, hiszen tanítás után többek között sportegyesületek is igénybe veszik azokat, a tornateremmel együtt. Megtudtuk, a munkálatok jó ütemben, az előzetes megállapodásoknak megfelelően haladnak.A teljes festésen kívül a vizesblokkok is megújulnak.

A  diákok és a városlakók is használhatják a megújult helyiségeket. /Fotó: Májer Edit/

A Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt pályázatot, a Tapolca Városi Sportegyesülettel karöltve, annak kézilabda szakosztálya kapcsán sikerült benyújtani és megnyerni. Az önkormányzat mindehhez 30%-os önerőt biztosított.

Jelenleg bontási és vakolási munkálatok zajlanak. /Fotó: Májer Edit/

A mostani munkálatok remekül kiegészítik a korábbi, a TAO pályázatoknak köszönhető tornatermi felújítást, azaz a parkettázást, világításkorszerűsítés, továbbá az önkormányzat és a Szülői munkaközösség hozzájárulásával a tornaterem egészének, a bordásfalak, a védő falécek, illetve a kézilabdakapuk festését, illetve azok új hálóval történő felszerelését. /Májer Edit/

A felújított öltözők passzolnak majd az új külsővel ellátott tornateremhez. /Fotó: Májer Edit/