Étkezés kompromisszumok nélkül

A diétázóknak és ételallergiában szenvedőknek sem kell lemondani az ízletes, finom fogásokról. A Tapolcai Diák-, és Közétkeztető, Szolgáltató Kft. kompromisszumok nélkül kínál étkezési lehetőséget.

mazossytamas3

Erről az önkormányzati tulajdonban lévő cég ügyvezető igazgatója, Mezőssy Tamás tájékoztatta lapunkat. Amint azt megtudtuk, az eddigi tevékenység bővítéseként immár szója-, cukor-, tojás-, tejmentes menüvel is kiszolgálják az igényeket, de aki lisztézékeny, esetleg epe- és májkímélő, pépes, vagy éppen a fehérjeszegény ételeket fogyaszthat, bátran keresheti őket. A beérkezett megrendeléseket hétköznapon 11 és 13 óra között teljesítik, hétvégén és munkaszüneti napokon nincs szolgáltatás. A heti megrendelés esetén két darab három részes éthordó szükséges nével, szállítási címmel ellátva. A kiszállítás során elhűlt ételt fogyasztás előtt legalább 65 Celsius fokos hőmérsékletre kell melegíteni. A vállalkozás a modern gasztronómia minden követelményének megfelelnek. A folyamatos fejlesztés lehetővé tette, hogy a városi óvodák, oktatási intézmények ellátását valamint a szociális étkeztetést egy központi konyha lássa el. Ez napi 2300 adag étel elkészítését jelenti. – “Azzá leszel, amit eszel” mottónkra építve stratégiánkat a 34 fős, szorosan összekovácsolódott tapasztalt csapatunk szívvel és lélekkel valósítja meg, hiszen csak így sikerülhet ezt a nagy létszámú vendégkört kielégítenünk – hangsúlyozta Mezőssy Tamás.

Kép és szöveg: Szijártó János