Élménydús gyermeknap

Szép nyári idő, valamint estig tartó színes, szórakoztató program várta a tapolcai családokat, különösen a legfiatalabb generációt, az Egry utca melletti zöld övezetben szombaton a városi gyermeknap alkalmából.


Az események hagyományosan már délelőtt megkezdődtek a Kazinczy téri sportpályán streetball bajnoksággal és sorversennyel. Délután aztán indultak a színpadi műsorok is, először a Batsányi Tagintézmény, majd a Kazinczy Tagintézmény bemutatójával. Fellépett még a Basic Táncstúdió, a Tapolcai Mazsorett és Zászlóforgató Csoport, valamint a Tapolcai Musical Színpad, volt családi bűvész show, katonai, tűzoltó és rendőrségi bemutató.


Ezen a napon a gyerekek ingyenesen használhatták az ugrálóvárat, az óriás csúszdát, a lánchintát, az óriás sakkot, akik akartak ráülhettek a pónilóra, mászhattak falat, részt vehettek kézműves foglalkozáson, kipróbálhattak számos egyéb játékot. A legkisebbek számára minden bizonnyal emlékezetes nap a tapolcai önkormányzat, a rendőrség, a tűzoltóság, a honvédség, a TVSE (sakk, kosárlabda szakosztályok) és a Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet támogatásával, együttműködésével valósulhatott meg, a Csermák József Rendezvénycsarnok szervezésében.