Egységes csapatként mutatkoztak be a Fidesz tapolcai jelöltjei

Külsőségében és tartalmában is focihasonlattal élve, egységes csapatként ajánlották magukat a választók figyelmébe pénteken reggel a Fidesz-KDNP tapolcai jelöltjei.

A sajtótájékoztatót Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő rövid köszöntője indította, aki mezt és csapatkapitányi karszalagot nyújtott át Bognár Róbert polgármester-jelöltnek. Mint mondta, az ajándék az egységet, s a fejlődést jelképezi, valamint azt, hogy a város következő vezetője, vezetése számíthat a kormány segítségére.
Bognár Róbert úgy fogalmazott, megtisztelő egy olyan csapat tagjaként dolgozni, amelynek Tapolca az első. – Örülök, hogy ilyen kiváló csapat kapitánya lehetek, s annak is, hogy a sikerhez vezető úton a magyar kormány támogatására is számíthatok. Magamról annyit, hogy gazdasági mérnök, agrármérnök végzettségű pénzügyi szakember vagyok. A város szülötteként, társaimmal együtt mindent meg kívánok tenni azért, hogy ismét felvirágoztassam a várost. Családom több generáció óta él Tapolcán. A jelölést többek között azért vállaltam, mert békében és biztonságban szeretném felnevelni kislányomat. Ehhez – focihasonlattal élve – olyan játékosokat igazoltam, akik képesek irányítani, döntéseket hozni, csapatban dolgozni és felelősséget vállalni -hangsúlyozta a polgármester-jelölt, majd bemutatta a tapolcai választókerületben induló jelölteket, akik egy-egy névvel, számmal ellátott mezt is átvehettek tőle a jó csapatszellem jegyében.
A csoport képviselő-jelöltjei, körzetek szerint növekvő sorrendben: Sárközi Szaniszló, Horváthné Somogyi Ildikó, Mezőssy Zoltán, Molnár Attila, Máté Sándorné, Császár László, Kuni Sándorné, Knolmajer Ferenc.