Dobogón a TIAC VSE

Az MTD Hungária Megyei Nyugati csoportjában a TIAC VSE U14-es csapata megnyerte a bajnokságot, míg az U16-os csapata a tabella harmadik helyén végzett.

Az U14-es csapat remekelt a szezonban. Tizennégy győztes, egy döntetlen, és egy vesztes mérkőzést tudhatnak maguk mögött. Az összesített góllövőlista élén Lendvai Márk, míg a harmadik helyén Horváth Lionel zárt. Blaskovics Gábor edzőtől megtudtuk, az ősz nehézségekkel indult, jórészt a „semmiből” építették újra a csapatot. Hatalmas előnyt jelentett, hogy több játékos a Hanzmann László irányította Bozsik programból került a csapatba, a kezdő létszám folyamatosan gyarapodott, ami a vezetőség munkájának köszönhetően tovább nőtt. A bajnokságon kívül télen, teremtornákon mérették meg magukat és maradtak edzésben. Kemény munkával, hosszú utat megtéve zártak a tabella első helyén. Az edző munkáját Kiss János segítette.

Az U14-es csapata edzőjével, Blaskovics Gáborral a téli IV. Novák Dezső Utánpótlás Labdarúgó Tornán. /Fotó: Tempo Fradi! Alapítvány/

Az U16-os csapat a tabella harmadik helyére küzdötte fel magát. Kilenc győzelmet, egy döntetlent és négy vereséget produkáltak. Az összesített góllövő listán a legeredményesebb tapolcai, Lendvai Márk a hatodik helyen szerepel. Blaskovics Gábor elmondta, a bajnokság alatt egy teljesen új csapatot építettek, amelyben nagy szerepet játszottak a több éve náluk focizó fiatalok. Egyre több játékos kapott helyet az U19-es csapatban, ami biztató a következő bajnoki szezonra nézve.
/Májer Edit/

Az U16-os csapat a tabella harmadik helyén végzett. A képen hátsó sorban a felnőttek (balról): Blaskovics Gábor edző, Takács Gábor TIAC VSE elnök, Szegi Sándor szertáros és Szabó Sándor technikai vezető. /Fotó: Májer Edit/

A bajnokság utolsó hazai mérkőzésén az Úrkút SK-t 6:2-re győzték le. /Fotók: Májer Edit/