CINDERELLA jön, és hozza a barátait is!

Az ExperiDance társulat novemberben Tapolcára érkezik legújabb szuperprodukciójával, címszerepben MURI ENIKŐVEL, FÉSÜS NELLYVEL, és ÓDOR KRISTÓFFAL.

A „CINDERELLA – Mese az elveszett cipellőről és megtalált boldogságról” című előadás egy nagyszabású mesemusical, amit a család minden tagjának látnia kell! Hamupipőke története az ExperiDance-től egy új, színesebb és izgalmasabb köntöst kapott: az ősi mesét látványos táncelemekkel, hatalmas LED-falakon kivetített mesés díszlettel, és fülbemászó dallamokkal keltették új életre.
Minden korosztálynak megvannak a maga elvárásai a világ felé, és ez alól nem kivételek a gyerekek sem. A modern mesékkel nem könnyű versenyezni, de az ExperiDance Cinderellája többszörösen is kiállja a próbát! Ebben az előadásban minden adott, hogy elkápráztassa nem csak a modern kor gyermekseregét, de a szülőket és a nagyszülőket is.
A mese alapjaiban nem változott, hiszen a főbb szereplők itt is jelen vannak: Anika, azaz Hamupipőke, a gonosz mostoha, a kissé butácska, ám annál mókásabb mostohanővérek, a daliás herceg és persze a jóságos tündérkeresztanya is. Az előadásban a saját otthonában cselédként tartott lánynak a varázslattal életre keltett mesefigurák a barátai, az egyetlen vigaszai. Édesapja elvesztése után ők hoznak jókedvet és reményt a kislány életébe. Tündérkeresztanya őszinte biztató szavaival, Holle anyó szikrázóan fehér báliruhával, a mesehősök mókázásukkal színesítik a kislány hétköznapjait, majd ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a boldogságot a feleséget kereső ifjú Herceg oldalán.
Szinte az egész mesevilág felvonul a színpadon: Hófehérke a törpékkel, Aladdin és Jázmin, a Szépség és a Szörnyeteg, napjaink abszolút kedvencei: Anna és Elza a Jégvarázsból, de nem maradt otthon Piroska, Pán Péter és a jó öreg Holleanyó sem.
A mese mondanivalója változatlan maradt: az önzetlenség és a kedvesség fontossága, a szeretet és persze a szerelem minden más felett győzedelmeskedik, ha hiszünk benne, és teszünk érte. Igaz, nem hátrány egy szuper tündérkeresztanya sem! A történet tanítja a kicsiket és emlékezteti az idősebbeket, hogy az igazi boldogságot nem a külsőségekben kell keresni, és ez a mai világban igazán fontos.
Az előadás nem csak tartalmában, hanem látványban is páratlan. Az ExperiDance társulat igazi, tündérmesébe illő világot varázsol a színpadra. Egy magas színvonalú előadást láthatunk, mely zenéjével, vidámságával, lelket simogató szövegeivel és pazar látványvilágával egyaránt szól a gyerekekhez és felnőttekhez, a család minden tagjához.
Hamupipőke szívhez szóló történetét Román Sándor lenyűgöző koreográfiái és Pozsgai Zsolt különleges hangulatú szövegei teszik még varázslatosabbá. Gömöry Zsolt zeneszerző fülbe mászó dalait olyan ismert és közkedvelt művészek tolmácsolásában hallhatjuk, mint Fésüs Nelly, Muri Enikő, Ódor Kristóf, Gerdesits Ferenc.
Minden adott tehát, hogy az egész család, kicsik és nagyok együtt szórakozzanak Tapolcán, a a Csermák József Rendezvénycsarnokban november 11-én, vasárnap!
További információ, képek és videók: www.experidance.hu
Jegyek kaphatók: experidance.hu, a jegy.hu és a jegymester.hu oldalakon, valamint a Tourinform Irodában és a Napló szerkesztőségében.

Szereposztás:
Hamupipőke, Anika: MURI ENIKŐ
Tündérkeresztanya: FÉSÜS NELLY
Albert herceg: ÓDOR KRISTÓF
Lajos főherceg: GERDESITS FERENC
Mostoha testvérek: RIGLER RENÁTA, TATÁR BIANKA
Mostoha: HOLMAN ENIKŐ
Zenei miniszter: TORMA ZSOLT
(A szereplő változtatás jogát fenntartjuk!)