Búcsú a boldog diákévektől

A kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt a szombatra tervezett hagyományos városi ballagás Tapolca Fő terén. A Széchenyi István Baptista Középiskola végzőseit saját intézményükben, a diszeli Gönczi Pál Szakközépiskola és Szakiskola diákjait a Csobánc művelődési házban, a Batsányi János Gimnázium tanulóit a Csermák József Rendezvénycsarnokban búcsúztatták.

A rendezvénycsarnokban a két végzős gimnáziumi osztály tanulói, a pedagógusok, a szülők és a megjelent vendégek a Himnusz elhangzása után előbb Varga Tiborné igazgató, majd Dobó Zoltán polgármester beszédét hallhatták, illetve megtörtént az ünnepélyes zászlóátadás is a távozó és a még maradó diákok között.
A Széchenyi István Baptista Középiskolából öt osztály végzős diákja ballagott. Az intézménytől szakácsok, pincérek, eladók, központi fűtés- és gázhálózat-szerelők, épület- és szerkezetlakatosok, valamint a szakközépiskolai tanulók (informatika, vendéglátás) búcsúztak.  Tőlük Szollár Gyula igazgató köszönt el az iskola nevében. A diszeli városrészben működő Veszprémi Szakképzési Centrum Gönczy Pál Szakközépiskolája és Szakiskolája cukrász, pék, sütőipari és gyors-pékségi munkás, illetve a Tanképzési Híd 2. osztály végzőseitől köszönt el Szóvári Adél igazgató által.