Bognár Róbert polgármester-jelölt: “Nekem Tapolca az első!”

A Fidesz-KDNP helyi szervezete a tapolcai születésű Bognár Róbert gazdasági szakembert indítja polgármester-jelöltnek a 2019-es önkormányzati választáson – jelentette be Fenyvesi Zoltán, Tapolca országgyűlési képviselője június 21-én, pénteken. Hozzátette: jelöltjük csapatjátékos, akit a magyar kormány és ő is támogat elképzeléseinek megvalósításában.

Bognár Róbert elmondta: számára Tapolca az első, ezért a város szülötteként a képviselőjelöltekkel együtt mindent meg kíván tenni azért, hogy újra fejlődő pályára állítsa a települést. Bemutatkozásában hangsúlyozta, hogy családja több generáció óta Tapolcán él és ő is itt szeretné felnevelni a gyermekét. Korábban pénzügyi területen, illetve a vállalatfinanszírozási szektorban dolgozott, jelenleg banki agrárszakértőként tevékenykedik. Csapatának tagja és segítője ifjú Mezőssy Zoltán is, aki a fesztiválok szervezése és a vendéglátás terén tette le névjegyét a városban.

Fenyvesi Zoltán kiemelte: Bognár Róbert személyében olyan gazdasági szakembert ajánlanak Tapolca vezetésére, aki tud és akar is dolgozni, sikerorientált, kitűnő kapcsolatrendszerrel rendelkezik, és aki a közös siker érdekében pártállástól függetlenül együttműködést ajánl minden tapolcai polgárnak.