Bemutatkoztak az Egységben Tapolczáért Egyesület képviselő-jelöltjei

Dobó Zoltán polgármester pénteken a Hősök terén mutatta be az Egységben Tapolczáért Egyesület képviselő-jelöltjeit, immár az őszi önkormányzati választások jegyében.

Tájékoztatójában úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki pártok támogatását is élvező, civil összefogás jelöltjei felölelik, s egyben reprezentálják a város mára kialakult társadalmi szerkezetét. – Van a csoportban szőlész-borász,  gazdasági szakember, képviselete van a bányász múltnak, a kultúrának és történelemnek, a város sportéletének, adott a kultúrával, rendezvényekkel foglalkozó kolléga, ahogy a közbiztonságra és a katonai múltra is gondolunk – mondta.
Amint azt már korábban közzétettük, az Egységben Tapolczáért Egyesület polgármester-jelöltje a ma is hivatalban lévő polgármester, Dobó Zoltán. A csoport képviselő-jelöltjei, körzetek szerint növekvő sorrendben: Horváth Gábor, Tölgyes Zsolt, Pass Sándor, Takács Gábor, Dr. Décsey Sándor, Buzás Gyula, Puskás Ákos, Tóth Bálint.

A választási szervezet listaállítására vonatkozó kérdésünkre Dobó Zoltán azt válaszolta, hogy erről még tárgyalnak és később döntenek. Várhatón augusztusban kapunk ezzel kapcsolatos tájékoztatást.

Az Egységben Tapolczáért Egyesületről ITT írtunk korábban.