Az idén is kitáncolták

A két évtizedes hagyományt idén is folytatva, májusfát állított, majd táncolt ki a Vállalkozók Területi Ipartestülete (VTI).


A szombati program helyszíne a csodálatos környezetben lévő Szent György-hegyi Tájház volt. A meghívott vendégeket, vállalkozókat Vörös Béla, a VTI elnöke köszöntötte. Hangsúlyozta, hogy több mint húsz éves hagyományról van szó, ahol mindig adódik lehetőség kötetlen beszélgetésre, a régi barátságok tovább éltetésére.

Vörös Béla hozzátette, ehhez a szép idő és a helyszín is megfelelő alapot ad minden alkalommal, ahogy most is. Lévai József alpolgármester szerint a találkozó jó alkalom arra, hogy kiszakadva a mindennapok sodrásából, egy kicsit feltöltődjön mindenki. Kozma Henrik alpolgármester annyit fűzött hozzá, hogy a hagyományokat nem ápolni kell, hanem átélni, megélni, s egyúttal arra biztatta a résztvevőket, hogy fogyasszanak a finom italokból és érezzék jól magukat. A jó hangulatban nem is volt hiány, ahogy az ételből, italból sem. Természetesen a májusfa sem maradt a helyén, azt a vállalkozók mérnöki tervezés után, precíz végrehajtással, vízszintes helyzetbe juttatták.