Az első tapolcai „Tízek „versenye

Az ideális körülmények között rendezett meghívásos asztalitenisz verseny egyéni és páros mérkőzéseit szoros eredmények jellemezték.
A holtversenyes helyezéseket zömében az egymás elleni eredmények döntötték el. Egyéniben Bakonyi Ferenc /Veszprém nyert/, a két tapolcai Németh Nándor és Szollár Csaba előtt. A párosok küzdelmeiben a korosztályos magyar és nemzetközi versenyeken is eredményes Bakonyi- Sebestyén Róbert/ Balatonalmádi/ tudott szoros mérkőzésen sikert aratni a tapolcai páros ellen. Maratoni mérkőzésen 3:2-es szett-aránnyal Lakos Ernő / Budapest/ Lutár Tibor /Káptalantóti/ páros lett bronzérmes, Lakos Dezső /Szigliget/, Stolár Mihály /Ajka/ páros legyőzésével. A résztvevők emléklappal köszöntötték az ifjúsági korában a magyar válogatott edzéseit is látogató Kovács Károlyt, aki betegsége miatt versenyzőként nem tudott részt venni a küzdelmekben.
A versenyt követő összejövetelen Sebestyén Róbert a megyei asztaltenisz-szövetség elnökségének tagja megköszönte a Kazinczy iskola vezetőjének, Bodor Tamásnak közreműködését. Kiemelte a sportág, a tömegsportban is betöltött szerepét, s reményét fejezte ki, hogy 3 évtizedes távolmaradás után Tapolca is be tudna kapcsolódni a sportág megyei életébe. Ezt, egyebek mellett, még különböző szintű versenyek lebonyolítási lehetőségeivel is támogatnák.