Akire büszkék vagyunk!

Az a nagy öröm és megtiszteltetés ért bennünket karácsony előtt, december 23-án, hogy találkozhattunk városunk Világ-és Európa bajnok párbajtőrözőjével, Rédli Andrással, aki az ünnepek előtti napokban nyerte meg egyéniben az országos bajnokságot – írta lapunknak Molnár Erika MPUE Tapolcai Szervezetének elnöke és Belényesi Csaba a szervezet titkára.

Elmondása szerint a verseny nem kis megmérettetés volt számára annál is inkább, mivel csapattársaival kellett megvívnia a sikerért. András beszélt 2014 éves eredményeiről, jelenlegi munkájáról, katonai pályafutásáról és a 2015-ös év terveiről.

 

Régóta szerettük volna vendégül látni a Magyar Páneurópa Unió Egyesület tapolcai szervezetének összejövetelén, de a folyamatos edzések és versenyek, a tanítás feladatai végett meghívásunknak nem tudott eleget tenni. Bízunk abban, hogy András példaértékű kitartása, szorgalma, fegyelmezettsége, hite, sportága iránti szeretete és elkötelezettsége elvezeti őt jelenlegi legnagyobb célja, a 2016-ban Brazíliában rendezendő olimpiai játékokra.

Szervezetünk tagjai gratulálnak eddig elért eredményeihez, továbbra is kitartásra buzdítják és sok sikert, jó egészséget kívánnak 2015-re is! Szurkolunk neked András, irány Rió, irány az olimpia! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Molnár Erika MPUE Tapolcai Szervezetének elnöke és Belényesi Csaba a szervezet titkára