A sport helyi ünnepe

Tizenegyedik alkalommal alakították bálteremmé a Csermák József Rendezvénycsarnokot, a Sportgálára – díjátadó ünnepségre és városi sportbálra.

A sport tapolcai ünnepét idén megemlékezéssel kezdték. A tavaly év végén tragikus hirtelenséggel elhunyt párbajtőrvívó olimpikon, Horváthné Szalay Gyöngyi emléke előtt tisztelegtek. A díjátadó ünnepséget Dobó Zoltán polgármester nyitotta meg. Az est díszvendége Dr. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó volt.

Számos közreműködővel adták át Tapolca Város 2017. évi legjobb sportolói, versenyzői, legjobb testnevelői, edzői díjakat, a „Hoppá”- díjakat, a Legjobb sportolói címet, különdíjakat, a Testnevelés és Sport kitüntetést, egy újonnan alapított emlékdíjat, valamint kihirdették Tapolca Városért kitüntetettjét. A színpadon köszöntötték a TAO pályázatokban közreműködő támogatók képviselőit.

Díjazottak és díjátadók a XI. Sportgálán. /Fotó: Májer Edit/

A díjátadások közben a Savaria Tánccsoport Egyesület kiváló táncosai látványos műsorukkal, Tóth Kiara, a Tapolca Musical Színpad ifjú tehetsége pedig varázslatos hangjával szórakoztatta a közönséget.

Kulturális műsorokkal szórakoztatták a közönséget. Színpadon a Savaria Tánccsoport Egyesület tagjai. /Fotó: Májer Edit/

A díjátadó ünnepélyt követően a bált Rig Lajos országgyűlési képviselő nyitotta meg. A vendégeket ízletes svédasztalos vacsora várta. Az este további, kötetlenebb részében, a jó hangulatról a Hellokids zenekar gondoskodott. A tombolasorsoláson számos értékes ajándék talált gazdára, a szerencsés fődíj nyertese pedig Hajdúszoboszlón tölthet el pár napot kísérőjével egy négy csillagos wellness szállodában. /Májer Edit/

A legjobb sportoló ismét a TVSE  ifjú sakk kiválósága, Gaál Zsóka lett. Mellette az est díszvendége, Dr. Steinmetz Ádám. /Fotó: Májer Edit/

A részletes tudósítás ITT  olvasható.

Fényképgaléria ITT érhető el.